Claus

Udbye


Følg mit politiske arbejde for at komme i Herning Byråd


Min baggrund


Helt kort fortalt, så er jeg 49 år, jeg er født og opvokset på landet mellem Sdr. Felding og Sandet, har gået på Sdr. Felding Centralskole og har - med undtagelse af 3 år i Herning - boet hele mit liv i Sdr. Felding området.


Professionelt er jeg ansat som salgskonsulent hos Carlsberg, hvor jeg i 2019 fejrede 25 års jubilæum. Baggrunden er en periode hos livgarden, en studenter-eksamen og oplæring + en masse kurser hos Carlsberg.

Jeg kører de jyske landeveje tyndt og besøger pubber, værtshuse, pizzariaer, hoteller og golfklubber i Brande, Herning og Holstebro. Derudover har jeg ansvar for salg til kantiner og cafékæder i Jylland og på Fyn.  

 

Jeg er gift med Mette, som er født og opvokset i Skarrild. Mette er sygeplejerske og arbejder i Herning. Sammen har vi 3 børn: Viktor, Robert og Margrethe. De to "små" bor fortsat hjemme.


Hele familien er, eller har været, aktive i det lokale skole- og foreningsliv.

Jeg selv er opvokset i en familie, hvor man engagerede sig lokalt. Selv har jeg gennem mange år være fodbold- og håndboldtræner, og jeg er medlem af Sdr. Felding Jagtforenings bestyrelse. 


Jeg har altid fulgt med i, hvad der sker i samfundet og været interesseret i politik. Mit hjerte banker for byen og området, hvor jeg har boet det meste af mit liv.


Jeg er vant til at møde mange forskellige mennesker, og jeg glæder mig til - i de kommende valgkamps-måneder - at møde flere nye ansigter.


Tiden frem til november 2021, ser jeg som en lang jobsamtale, hvor jeg skal bevise mit værd for at få stillingen som byrådsmedlem.