Claus

Udbye


Følg mit politiske arbejde for at komme i Herning Byråd


Hvorfor kommunal-politik?


Så er mit kandidatur til kommunalvalg 2021 i Herning Kommune blevet offentliggjort. Jeg skal da ærligt indrømme, at jeg før efteråret 2020 ikke havde forestillet mig selv som byrådskandidat 2021. Det er jeg så nu, og tak til Venstre Vælgerforening Sdr.Felding/Stakroge for at anbefale mig som den lokale Venstrekandidat!

Jeg skulle ikke bruge ret lang tid, før jeg valgte at sige JA til denne kæmpe udfordring.


Jeg er meget glad og stolt over, at være den som - forhåbentlig - efter valget i 2021 skal repræsentere Sdr.Felding, Stakroge og Sandet i Herning Byråd.


Jeg ser frem til det arbejde der ligger foran mig nu - det er en spændende udfordring/opgave som jeg vil gøre mit bedste for at lykkes med.


Der er så mange muligheder i vores lokalområde her i den sydlige del af kommunen, som vi tager for givet.

Dagpleje, vuggestue/børnehave, SFO og en velfungerende skole – det er ikke en selvfølge, at vores område har så gode faciliteter.

Disse institutioner har for fleres vedkommende nydt godt af, at vi har haft Dorte West siddende i byrådet som en lokal repræsentant for området.

 

Kultur og fritidslivet i området er også gode eksempler på, hvad man kan opnå ved et godt samarbejde og en god dialog med kommunen.

Ombygningen af Sdr. Felding Hallen til “Det legende hus" og renoveringen af Sønder Felding skole er begge gode eksempler på, hvad det kan “kaste af sig” at have gode forbindelser ind til byrådet.


 

En vigtig opgave for vores område fremover bliver, at fastholde disse gode ting, men også at gøre vores område til et attraktivt sted at flytte til, eller etablere sin virksomhed.

 

Vores lokalområde ligger i den sydligste del af Herning Kommune. Nogle ser det måske som en udfordring - og tænker at der sjældent bliver investeret i lokalområdet fra kommunens side. Jeg tænker, at vi skal udnytte de fordele vi har her i vores naturskønne område omkring Skjern Å.


Ja, vi ligger i yderområdet – men vi ligger altså stadig rigtig godt, og vi er en del af en kommune som andre ser op til.


Det gør sig gældende på kultur/fritids området, erhvervslivet, sundhedsområdet og uddannelsesområdet – vi er en del af en rigtig god og driftig kommune, det skal vi være glade for, fordi det gavner os alle.